Mann Skutt Av Politiet

Etter flere uker blir en mann i 40-årene pågrepet siktet for medvirkning til drap. 22 hours agoEn mann som aktivt forsøkte å angripe personer i området er skutt av politiet på Bislett i Oslo.


Nogi0fx2gcna5m

To andre menn er etterlyst internasjonalt.

Mann skutt av politiet. Situasjonen er ikke avklart. For abonnenter Det bekrefter operasjonsleder Tore Solberg overfor NRK tirsdag formiddag. Politiet begynner å danne seg et bilde av hva som skjedde da mannen i 40-årene ble skutt men vil ikke gå ut med detaljer foreløpig.

En person blir fraktet til sykehus etter å ha blitt skutt utenfor Stovner senter. NRK Oslo og Viken. Vedkommende ble torsdag kveld behandlet av ambulansepersonell på stedet før han ble fraktet til sykehus.

Det er en mann på 20 år som er skutt opplyste politiet fredag formiddag. De første som kom til stedet startet umiddelbart med livreddende arbeid. Fredag morgen er.

Det var like før klokken 9 politiet. Mann skutt av politiet i Oslo. Det er svært kritisk og vi rigger oss for en stor etterforskning sier Metlid.

Bil falt to etasjer ned i P-hus. Hvor skuddet traff ham vil politiet ikke si noe om. Politiet leter etter gjerningspersonen med store styrker og både.

Han døde av skadene. Han ble ikke livstruende skadd. Politiet varsler en ny oppdatering klokken 12.

Politiet rykket torsdag kveld ut med flere patruljer til Mortensrud etter at en ung mann ble skutt. Kutter strømforbruket hjelper samtidig andre Vis flere. Alle de siktede er kjenninger av politiet.


N38o69jlozvtzm


N38o69jlozvtzm


Tepfphfpmnoczm


Ucjlvhvd6oekwm


Mann Skutt Og Drept Av Politiet I Sarpsborg


S Uufa1hjhoprm


Vf02o95feu7g7m


Qkmgya639ytyfm


T4maxymgxz3acm


677wppn6ubpy0m


9yb4yup9qk8mcm


Agde8uve4liehm


6t0lbjikmdzajm


Wwt Wcrdovos M


Nogi0fx2gcna5m


Ucjlvhvd6oekwm


Xskilgwu6hzrbm


N38o69jlozvtzm


Dxisznajxb0oym

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel